Τύλισος: «Τρέχει» ο σχεδιασμός, έκλεισε δύο φιλικά!

Στην Τύλισο ετοιμάζονται για τη νέα σεζόν και όπως έχει γίνει ήδη γνωστό το Σάββατο 7 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, ενώ ήδη ο τεχνικός του σωματείου Μιχάλης Ζουραράκης έχει «κλείσει» δύο φιλικά παιχνίδια.

Συγκεκριμένα ο έμπειρος τεχνικός έχει ήδη «κλείσει» δύο φιλικά παιχνίδι με την Αγία Βαρβάρα στις 4 Σεπτέμβρη, αλλά και με την Ερμή Ατσαλένιου στις 09/09 ενώ την ίδια ώρα βρίσκεται σε αναζήτηση και άλλων φιλικών παιχνιδιών ούτως ώστε η ομάδα του να εμφανιστεί έτοιμη κατά την επανέναρξη.

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της ομάδας έχει έρθει σε επαφές με όλους τους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ με τους οποίους και έχει έρθει σε συμφωνία, εκτός του Στέλιου Λέκα ο οποίος δεν θα επιστρέψει στο Ηράκλειο με τη νέα χρονιά και δεν θα συνεχίσει στο σωματείο.

Στα μεταγραφικά η διοίκηση έχει έρθει ήδη σε επαφές με τρεις ποδοσφαιριστές ενώ παράλληλα υπάρχουν και άλλα ονόματα στη…λίστα της ομάδας για μεταγραφική ενίσχυση και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Βέβαια στην Τύλισο θα κινηθούν για την απόκτηση παικτών που θα μπορούν να τεθούν άμεσα στη διάθεση του Μ. Ζουραράκη, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα απουσιών που θα προκύψουν κατά την προετοιμασία καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα αργήσουν να μπουν στην προετοιμασία.