ΓΙΟΥΧΤΑΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ

Δυνατό τεστ για Χερσόνησο και Γιούχτα, το έκρινε ο Μάνος

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Δυνατό τεστ για Χερσόνησο και Γιούχτα, το έκρινε ο Μάνος
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Σε ένα δυνατό φιλικό επιπέδου Γ’ Εθνικής, ο Γιούχτας επικράτησε με 1-0 της Χερσονήσου, με τον Δημήτρη Μάνο να πετυχαίνει το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

Οι δύο ομάδες παρουσίασαν ανταγωνιστικό πρόσωπο και έβγαλαν θετικά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο, μία εβδομάδα πριν μπουν στη μάχη του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και ξεκινήσουν τις επίσημες υποχρεώσεις τους.

Τόσο ο Μάριος Σηφάκης όσο και ο Ανέστης Αναστασιάδης είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα, με Γιούχτα και Χερσόνησο να δείχνουν πως βρίσκονται σε καλό δρόμο στο τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας.

Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Δημήτρης Μάνος, έπειτα από όμορφη συνεργασία με τον Τάσο Συμεωνίδη, χαρίζοντας τη φιλική νίκη στους «πράσινους».

Πλέον, οι δύο ομάδες αφήνουν σταδιακά πίσω τους την περίοδο των δοκιμών και στρέφουν την προσοχή τους στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Συνθέσεις αγώνα Άνοιγμα αγώνα
Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Δες όλες τις ειδήσεις για Γ ΕΘΝΙΚΗ και άνοιξε άμεσα τη βαθμολογία, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της διοργάνωσης.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα