Κρατάει το δεύτερο ημίχρονο και συνεχίζει…

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο ΟΦΗ στο Βέλγιο από την Βέστερλο, την ώρα που η αγωνία χτυπάει… κόκκινο για τον Τοράλ που αποχώρησε τραυματίας.

Ο ΟΦΗ δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι με αποτέλεσμα να δεχτεί δύο καλές στιγμές στο πρώτο δεκάλεπτο από την Βέστερλο με την μια μάλιστα από αυτές να καταλήγει και στο δοκάρι του Επασί.

Όσο περνούσε η ώρα η ομάδα του Νίκου Νιόπλια ισορροπούσε το παιχνίδι, ωστόσο δεν μπορούσε να βγάλει κάτι αξιόλογο στην αντίπαλη εστία. Μάλιστα το μόνο που κατάφερε στο πρώτο μέρος ήταν να απειλήσει στο 37ο λεπτό με το φάουλ του Νέιρα το οποίο πέρασε λίγο έξω.

Πέραν από το αγωνιστικό κομμάτι στον ΟΦΗ ανησύχησαν στο 27ο λεπτό, όταν ο Τοράλ ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ο ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε με 4-2-3-1 με τον Σωτηρίου να βρισκόταν κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα Μαρινάκης, Σελίμοβιτς, Πασαλίδης και Κοροβέσης, ενώ στη μεσαία γραμμή ξεκίνησαν οι Μεγιάδο και Ντε Γκούζμαν. Μπροστά τους ήταν οι Νοικοκυράκης, Στάρτζεον στα άκρα και ο Καστάνιος στην κορυφή, ενώ ο Γκονζάλες έπαιζε κυρίως πίσω από τον Καστάνιος

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος σε σχέση με το πρώτο, ωστόσο στο 50ο λεπτό δέχτηκε γκολ με κεφαλιά του Σούμπα. Από εκεί και μετά οι παίκτες του Νιόπλια έχασαν τρεις κλασσικές ευκαιρίες για γκολ με τον Στάρτζεον, ενώ και ο Καστάνιος είχε την φάση του να σκοράρει.

Όσο περνούσε η ώρα ο ΟΦΗ πατούσε περισσότερο την περιοχή της Βέστερλο, ωστόσο οι ευκαιρίες που δημιουργούσε δεν μπορούσαν να γίνουν γκολ, όμως το καλό που μπορεί να κρατήσει ο Νίκος Νιόπλιας είναι η ενέργεια παρά την κούραση και οι ωραίες συνεργασίες των ποδοσφαιριστών του.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και ο ΟΦΗ έφυγε ηττημένος από το Βέλγιο κόντρα στην Βέστερλο, ωστόσο κρατάει την καλή αντίδραση και τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο, αφού ο Μεγιάδο δέχτηκε την κόκκινη κάρτα.