Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ και ο Π. Σακλαμάκης

Μία ακόμα ανανέωση ανακοίνωσε ο ΠΑΟ Κρουσώνα, με τον Παναγιώτη Σακλαμάκη να συνεχίζει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στους «ασπρόμαυρους», μη έχοντας όμως προλάβει επί της ουσίας να… προσφέρει, καθώς πέρυσι, πέραν της πανδημίας που διέκοψε τον αθλητισμό, ο ίδιος επηρεάστηκε και από την στρατιωτική του θητεία.

Ο Παναγιώτης Σακλαμάκης, θα αποτελέσει φέτος μία πολύτιμη μονάδα για τον Μάριο Σηφάκη, ξεκινώντας από την… αρχή με την προετοιμασία, αποτελώντας επί της ουσίας μεταγραφική προσθήκη, καθώς δεν είχε μπορέσει μέχρι τώρα να προσφέρει αυτά που περιμένουν οι ίδιοι από εκείνον.

Με ανακοίνωσή του ο ΠΑΟΚ, γνωστοποίησε τη παραμονή του στο ρόστερ της ομάδας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, αναφέρει: «Ο ΠΑΟ Κρουσώνα με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο με τον ποδοσφαιριστή Σακλαμάκη Παναγιώτη!

Ο Παναγιώτης, ήρθε πέρυσι με μεταγραφή από τον ΑΟ Σπάρτης στην ομάδα μας, όμως λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων αφενός και των στρατιωτικού υποχρεώσεων αφετέρου, δεν κατέστη δυνατή η εν λόγω συνεργασία.

Μία νέα ποδοσφαιρική σεζόν όμως ξεκινάει σε λίγες ημέρες και ο Παναγιώτης αποτελεί άλλο ένα μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ.

Δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε υγεία και επιτυχία στο νέου του ξεκίνημα».