Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον Ηρόδοτο

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος πλέον για τον Ηρόδοτο, για την προγραμματισμένη γενική συνέλευση της Δευτέρας 26 Ιουλίου, όπου ένα από τα θέματά της είναι η μετατροπή του τμήματος ερασιτεχνών, σε ΠΑΕ.

Ο Ηρόδοτος, κατάφερε στους αγωνιστικούς χώρους να εξασφαλίσει την συμμετοχή του στην Super League 2 της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά εκτός αγωνιστικών χώρων, δεν το έχει εξασφαλίσει ακόμα, καθώς δεν έχει προχωρήσει η διαδικασία σύστασης της ΠΑΕ και πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα.

Στον Ηρόδοτο, έχουν προκηρύξει τη γενική συνέλευση, μέσω της οποίας θα γίνει προσπάθεια σύστασης της ΠΑΕ με πλήρη ονομασία: «Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος Αλικαρνασσού Ηρόδοτος», αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει να συγκεντρωθεί το μετοχικό κεφάλαιο συνολικής αξίας 350.000 ευρώ.

Σε αυτήν την κατεύθυνση, οι άνθρωποι του Ηροδότου, από τη πρώτη στιγμή της εξασφάλισης της ανόδου, «τρέχουν» συνεχώς, κάνοντας επαφές με ανθρώπους του χώρου και όχι μόνο, κρατώντας παράλληλα και κλειστά χαρτιά, τονίζοντας, πως όλα θα ξεκαθαρίσουν στην επικείμενη γενική συνέλευση.

Πλέον, όλοι αναμένουν τη γενική συνέλευση με μεγάλο ενδιαφέρον…