Λαμβάνουν αποφάσεις στον Αλμυρό

Τις πρώτες ημέρες της ερχόμενης εβδομάδας, αναμένεται να δρομολογηθούν όλες οι εξελίξεις στον Αλμυρό, σχετικά τόσο με το θέμα του προπονητή, όσο και με το ρόστερ της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στον Αλμυρό, μόλις πριν από λίγες ημέρες, ανέδειξαν το νέο διοικητικό συμβούλιο που πλέον υπό την προεδρία του Γιάννη Μαυράκη, θα πορευτεί τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο πρόεδρος του Αλμυρού, σήκωσε αμέσως… μανίκια, συναντήθηκε με τον Δημήτρη Βολονάκη και συζήτησαν τόσο για τη περυσινή χρονιά όπου ο ίδιος καθόταν στον πάγκο της ομάδας, όσο και για την επόμενη, με τις δύο πλευρές να συζητούν μέσα σε καλό κλίμα και αμοιβαία εκτίμηση.

Πλέον, το διοικητικό συμβούλιο θα είναι αυτό που θα αποφασίσει, στο θέμα του προπονητή, βάσει αυτών που συζητήθηκαν ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ στο «τραπέζι» θα «πέσουν» και άλλα ζητήματα της ομάδας, όπως αυτά των παικτών, για να αποφασιστεί στο που ακριβώς θα κινηθεί ο Αλμυρός τη νέα σεζόν.

Το σίγουρο είναι, πως αυτήν την εβδομάδα, ο Αλμυρός θα τρέξει τη πλειοψηφία των ζητημάτων του, προκειμένου και να καλύψει το χαμένο έδαφος, αλλά και να οργανωθεί όσο το δυνατόν ταχύτερα και η ομάδα να ξεκινήσει τη προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.