«Ψάχνει» γήπεδο ο ΠΑΟΚ!

Σε αναζήτηση γηπέδου βρίσκονται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για την προετοιμασία της ομάδας από τις 20 Αυγούστου έως και τις 30 Σεπτρεμβρίου!

Όπως έχει γίνει γνωστό ο ΠΑΟ Κρουσώνα θα ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου την ερχόμενη Τρίτη 27 Ιουλίου στην έδρα της ομάδας στον Κρουσώνα και θα παραμείνει εκεί έως και τις 20 Αυγούστου.

Στη συνέχεια ωστόσο η ομάδα του ΠΑΟΚ θα χρειαστεί να…μετακομίσει για περίπου ένα μήνα και πιο συγκεκριμένα έως και τις 30 Σεπτεμβρίου και για το λόγο αυτό οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε συζητήσεις ούτως ώστε ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει την προετοιμασία του σε άλλο γήπεδο.

ADVERTISING

Ο λόγος της «μετακόμισης» φυσικά είναι πως στις 28 Αυγούστου ο ΠΑΟΚ διοργανώνει μία μεγάλη μουσική συναυλία με τη Λένα Ζευγαρά και για το λόγο αυτό το γήπεδο θα πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα για να φιλοξενηθεί η συναυλία.

Παράλληλα με την ολοκλήρωση της μεγάλης αυτής εκδήλωσης θα ξεκινήσουν και οι…εργασίας καθώς θα αναλάβει ο εργολάβος για να ξεκινήσει η αλλαγή χλοοτάπητα στο γήπεδο του Κρουσώνα με τις εργασίες να εκτιμάται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί ως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Έτσι οι άνθρωποι της ομάδας ψάχνονται για να βρεθεί λύση και η ομάδα να συνεχίσει την προετοιμασία της από τις 20 Αυγούστου έως και τις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ ήδη έχει έρθει σε επαφή με το Λίντο και τον Αλμυρό.

ADVERTISING

Παράλληλα ενδεχομένως ο ΠΑΟΚ να παίξει και ένα εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος σε άλλη έδρα, ωστόσο αυτό θα εξαρτηθεί φυσικά από το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα(έχει οριστεί η έναρξη για 18-19 Σεπτεβρίου) αλλά και την κλήρωση.

Αυτό που προέχει ωστόσο για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ είναι να βρεθεί η έδρα στην οποία θα πραγματοποιήσει τις προπονήσεις της η ομάδα από τις 20 Αυγούστου και μετά και αναμένονται εξελίξεις…