Σημαντική προσθήκη με Νικόλτση για Άρη Σούδας!

Σε μία σημαντική προσθήκη προχώρησε ο Άρης Σούδας που ενέταξε στο δυναμικό του τον Γιώργο Νικόλτση, με παραστάσεις και εμπειρίες από υψηλότερες κατηγορίες, έχοντας ως τελευταίο σταθμό της καριέρας του πριν μετακινηθεί στη Σούδα, το ΣΥΝΚΑ, με το οποίο αγωνίστηκε πέρυσι στη Γ Εθνική.

H ανακοίνωση της ομάδας, αναφέρει: «Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Γιώργο Νικόλτση.

Ο 29χρόνος γεννημένος στη Νάουσα Γιώργος Νικόλτσης έχει παραστάσεις και εμπειρίες τόσο από τη Super League, όσο και από τη Football League.

ADVERTISING

Ξεκίνησε τη ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομάδα Νέων της ΑΕΚ από την οποία μεταπήδησε στην πρώτη ομάδα το 2011.

Ακολούθησε η μεταγραφή για ένα χρόνο στο Φωκικό και κατόπιν η επιστροφή του στην ΑΕΚ για προετοιμασία το 2012. Επόμενος ποδοσφαιρικός σταθμός η Γλυφάδα και από ‘κει το 2013 μεταγράφηκε στην ομάδα της Νάουσας. Το 2014 μετακόμισε στην Κρήτη και αγωνίστηκε με τα χρώματα της Επισκοπής όπου και αγωνίστηκε για ένα χρόνο πριν συνεχίσει για λογαριασμό του Πανθρακικού το 2015 στη Super League.

Από τον Ιανουάριο του 2017 έως και τον Ιούνιο του 2018 αγωνίστηκε για την ομάδα του ΑΟ Χανιά/Κισσαμικός και από κει στην ομάδα του ΣΥΝΚΑ μέχρι και το τέλος της σεζόν 2020-21.

ADVERTISING

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να είναι υγιής, καλή και επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά και εκπλήρωση όλων των προσωπικών του στόχων».Click to Hide Advanced Floating Content