Μία ενδιαφέρουσα περίπτωση νεαρού ποδοσφαιριστή εξετάζει ο Εργοτέλης, με τον Αλέξανδρο Αθουσάκη να συμμετέχει τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις των «κιτρινόμαυρων» και να βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» του Μανώλη Σουτζή.
Ο γεννημένος στις 22 Δεκεμβρίου 2008 κεντρικός αμυντικός προέρχεται από την Ιωνία 2000 των Χανίων, με την οποία είχε ξεχωρίσει την περασμένη αγωνιστική περίοδο, αφήνοντας ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του.
Ο νεαρός στόπερ ακολουθεί το τελευταίο διάστημα κανονικά το πρόγραμμα προετοιμασίας του Εργοτέλη, δίνοντας την ευκαιρία στον Μανώλη Σουτζή και τους συνεργάτες του να σχηματίσουν ολοκληρωμένη εικόνα για τις δυνατότητές του.
Μάλιστα, ο Αθουσάκης ξεκινά βασικός στο φιλικό παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΝΟΜ, έχοντας μία σημαντική ευκαιρία να δείξει την αξία του σε συνθήκες αγώνα και να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες παραμονής του στους «κιτρινόμαυρους».
Σημαντικό στοιχείο αποτελεί και η ηλικία του, καθώς ως γεννημένος το 2008 μπορεί να δώσει μία επιπλέον λύση στον Εργοτέλη όσον αφορά τη συμμετοχή νεαρών ποδοσφαιριστών.
Σε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι του Εργοτέλη θα συνεχίσουν να παρακολουθούν τον 17χρονο αμυντικό, με το πρώτο δείγμα στο φιλικό απέναντι στον ΠΑΝΟΜ να αποτελεί ένα σημαντικό τεστ για τον ίδιο.














































