Μ. Κασσωτάκης: «Ο Γιούχτας είναι το πρώτο μου σπίτι»

Ο Μάνος Κασσωτάκης ανανέωσε με την ομάδα του Γιούχτα για έναν ακόμα χρόνο συμπληρώνοντας 19 χρόνια στο ίδιο σωματείο και μέσα από το Grandsport.gr αναφέρθηκε στη νέα χρονιά και στους στόχους της ομάδας.

Ο ίδιος εξέφρασε την ευχαρίστηση του που θα παραμείνει στην οικογένεια του Γιούχτα λέγοντας πως είναι το “πρώτο μου σπίτι”.

Παράλληλα αναφέρθηκε στους στόχους του Γιούχτα αλλά και τους δικούς του, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα μια ακόμα σεζόν.

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που για άλλη μια χρονιά θα ανήκω στην “οικογένεια” του Γιούχτα, για εμένα  πλέον είναι το πρώτο μου σπίτι”.

Παράλληλα αναφέρθηκε στη νέα σεζόν λέγοντας: “Για τη νέα σεζόν στόχος της ομάδας είναι έχει μια γρήγορη και εύκολη παραμονή στην κατηγορία και να συνεχίσει να τερματίζει στις υψηλές θέσεις της  βαθμολογίας, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια, γιατί πλέον και η φανέλα του Γιούχτα έχει αρχίσει και γίνεται από τις ιστορικές στις εθνικές κατηγορίες”.

Τέλος ο έμπειρος δεξιός μπακ αναφέρθηκε στους προσωπικούς του στόχους: “Εγώ προσωπικά θέλω να δώσω άλλη μια χρονιά το 100% του εαυτού μου ώστε να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της”.