Εβδομάδα…εξελίξεων και ανανεώσεων στον Αετό Ανωγείων!

Εβδομάδα εξελίξεων και…ανανεώσεων στον Αετό Ανωγείων είναι η τρέχουσα καθώς οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ και αναμένεται να υπάρξουν άμεσα νεότερα.

Συγκεκριμένα η διοίκηση του Αετού έχει έρθει σε επαφή με όλους τους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ και εντός της εβδομάδας αναμένονται οι ανακοινώσεις και μαζικές ανανεώσεις ποδοσφαιριστών.

Το κλίμα το συζητήσεων ήταν αρκετά καλό και όπως φαίνεται η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στην ομάδα, υπό τις οδηγίες του μέχρι πρόσφατα…συμπαίκτη τους Χρήστου Καλομοίρη.

Παράλληλα στα μεταγραφικά ο Αετός κινείται για την απόκτηση τερματοφύλακα και άμεσα αναμένεται να υπάρξουν νεότερα, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε αναζήτηση και νεαρών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται ως «μικροί».

Υπενθυμίζουμε πως η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα χρονιά θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 2 Αυγούστου, ενώ ήδη ο Χρήστος Καλομοίρης έχει κλείσει τέσσερα δυνατά φιλικά και βρίσκεται σε αναζήτηση δύο ακόμη αναμετρήσεων.