ΟΦΑΜ

Έτοιμος για το νέο «ταξίδι» ο ΟΦΑΜ

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Έτοιμος για το νέο «ταξίδι» ο ΟΦΑΜ
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Η ώρα για την επιστροφή στο γήπεδο έφτασε για τον ΟΦΑΜ, ο οποίος αύριο ξεκινά την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο και την πρώτη του παρουσία στην Α2 ΕΠΣΗ μετά την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο.

Το πρώτο ραντεβού έχει δοθεί για τις 21:00 στο γήπεδο της Τυλίσου, με τους ποδοσφαιριστές να πιάνουν δουλειά και να ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο για το σωματείο από το Τσαλικάκι.

Ο Παναγιώτης Κορδονούρης και οι συνεργάτες του θα ξεκινήσουν το «χτίσιμο» της ομάδας που θα κληθεί να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις της Α2 ΕΠΣΗ, με τον βασικό κορμό να έχει διατηρηθεί και το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ να έχει ήδη διαμορφωθεί.

Το κλίμα στον ΟΦΑΜ είναι ιδιαίτερα θετικό, κάτι που φάνηκε και στο οικογενειακό τραπέζι που προηγήθηκε με διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές, με όλους πλέον να στρέφουν την προσοχή τους στη δουλειά μέσα στο γήπεδο.

Μετά την περσινή επιτυχημένη χρονιά, ο ΟΦΑΜ θέλει να κάνει το επόμενο βήμα, να προσαρμοστεί γρήγορα στα δεδομένα της νέας κατηγορίας και να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο στην Α2 ΕΠΣΗ.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΟΦΑΜ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα