Το πρώτο βήμα για τη νέα αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης ο Κόροιβος, με την ομάδα των Αγίων Παρασκιών να ξεκινά την προετοιμασία της ενόψει της συμμετοχής της στην Α2 ΕΠΣΗ.
Μετά την περσινό άνοδο, το σύνολο του Μιχάλη Ζουραράκη επέστρεψε στο γήπεδο με διάθεση και αισιοδοξία, έχοντας ως στόχο να παρουσιαστεί άκρως ανταγωνιστικό στη νέα κατηγορία. Η ομάδα διατήρησε σχεδόν αναλλοίωτο τον περσινό κορμό, προσθέτοντας παράλληλα στοχευμένες μεταγραφικές «πινελιές», που αναμένεται να ενισχύσουν το ρόστερ εκεί όπου υπήρχε ανάγκη.
Το κλίμα στην πρώτη συγκέντρωση ήταν ιδιαίτερα θετικό, με διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές να δίνουν το σύνθημα για τη νέα προσπάθεια, έχοντας κοινό στόχο να δημιουργήσουν ένα σύνολο που θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Α2 ΕΠΣΗ.
Την ίδια ώρα, το θέμα του γηπέδου εξακολουθεί να αποτελεί βασική προτεραιότητα για το σωματείο. Οι άνθρωποι του Κόροιβου περιμένουν να προχωρήσουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις στις εγκαταστάσεις των Αγίων Παρασκιών, ώστε η ομάδα να αποκτήσει τις συνθήκες που αρμόζουν στις ανάγκες της και στην ιστορία της.
Στις Αγίους Παρασκιές υπάρχει πίστη πως, με σκληρή δουλειά, ομοιογένεια και σωστή προετοιμασία, ο Κόροιβος μπορεί να παρουσιαστεί ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και να πραγματοποιήσει μία αξιόλογη πορεία στην παρουσία στην Α2 ΕΠΣΗ.


























































