Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας του με τον Εργοτέλη, ο Θέμης Ποτουρίδης μίλησε στο GRANDSPORT, εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποχώρησή του από τους «κιτρινόμαυρους».
Ο έμπειρος επιθετικός ξεκαθάρισε πως η απόφασή του δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα, κάνοντας λόγο για καθαρά προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους, οι οποίοι τον αναγκάζουν να επιστρέψει στην Αθήνα. Παράλληλα, αναφέρθηκε με ιδιαίτερα θερμά λόγια στη διοίκηση, τον Μανώλη Σουτζή και όλους τους ανθρώπους του Εργοτέλη για τη συμπεριφορά τους απέναντί του.
Αναλυτικά δήλωσε στο GRANDSPORT:
«Από την ομάδα είμαι πολύ ευχαριστημένος από την υποδοχή που μου έκαναν και από το πώς μου φέρθηκαν από την αρχή ως το τέλος. Είναι οικογενειακός και προσωπικός λόγος και δεν μπορώ να μείνω, πρέπει να είμαι σπίτι μου, στην Αθήνα.
Εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα στον κ. Σουτζή, στη διοίκηση και σε όλους για τον τρόπο που μου φέρθηκαν και τους ευχαριστώ για τη μικρή, έστω, συνεργασία που είχαμε».




























































