Ολοκληρώνεται σήμερα, Τετάρτη (5/8), το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΟΦΗ στην Ολλανδία, με την αποστολή να παίρνει τον δρόμο της επιστροφής για το Ηράκλειο.
Οι «ασπρόμαυροι» θα αναχωρήσουν στις 12:20 (ώρα Ολλανδίας) από το Άμστερνταμ με προορισμό την Αθήνα και στη συνέχεια, στις 20:15, θα πετάξουν για το Ηράκλειο, βάζοντας τέλος σε μία ιδιαίτερα παραγωγική περίοδο προετοιμασίας στο Ρόζενταλ.
Με την επιστροφή στην Κρήτη, οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες, καθώς ο Χρήστος Κόντης έχει προγραμματίσει ρεπό για την Πέμπτη (6/8).
Η προετοιμασία θα συνεχιστεί το απόγευμα της Παρασκευής (7/8, 18:30) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, με τον ΟΦΗ να μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία ενόψει του Super Cup απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που ακολουθούν.




