Βασιλείου: «Παραμένουμε αισιόδοξοι»

Στο Μισάτο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας εν’ όψει των Ολυμπιακών αγώνων βρίσκεται η ομάδα στίβου με την Ειρήνη Βασιλείου να περιγράφει το πρόγραμμά τους.

Η Ηρακλειώτισσα αθλήτρια του Αμεινία Μεσογείων μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ για την καθημερινότητα στην Ιαπωνία.

Αναλυτικά όσα είπε: «Η ημέρα ξεκινάει με τεστ covid-19 πριν το πρωινό. Τρώμε και μετά πάμε προπόνηση. Γυρίζουμε 12 και κάτι και στη μία πάμε για φαγητό. Ο καθένας παίρνει το καλαθάκι του με τα φαγητά, που θέλει και τρώμε στο δωμάτιο μέσα πάλι μόνοι μας ή με την πόρτα ανοιχτή.

ADVERTISING

Το απόγευμα οποίος θέλει πάει προπόνηση στις 18:00 και στις 20:00 τρώμε πάλι κατά τον ίδιο τρόπο το βραδινό. Το πρόγραμμα θα είναι το ίδιο για τις επόμενες ημέρες, φαγητό – προπόνηση – ξεκούραση.

Προκειμένου να περνάει λίγο πιο ευχάριστα η ώρα μας με τα παιδιά έχουμε ανοίξει τις πόρτες από τα δωμάτια και τα λέμε εξ’ αποστάσεως. Βγάζουμε στην πόρτα του δωματίου μία καρέκλα και συζητάμε, ενώ εγώ προς το παρόν το έχω ρίξει στις ταινίες.

Σε κάθε περίπτωση παραμένουμε αισιόδοξοι και δεν χάνουμε τον στόχο μας γι’ αυτό που έχουμε έρθει να κάνουμε εδώ. Έχει αρκετή ζέστη ειδικά το πρωί. Θα συνηθίσουμε, όμως, άλλωστε γι’ αυτό είμαστε εδώ νωρίτερα.»

ADVERTISING

Όπως αναφέρει ο ΣΕΓΑΣ τα μέλη της Ελληνικής αποστολής δεν επιτρέπεται να μπαίνουν σε ασανσέρ και να χρησιμοποιούν την κύρια είσοδο του ξενοδοχείου και για να ανέβουν στα δωμάτια τους (τρεις όροφοι) χρησιμοποιούν την εξωτερική σκάλα του ξενοδοχείου.

Παρόλα αυτά η ομάδα μας διατηρεί το κέφι της, την αισιοδοξία της και παραμένει προσηλωμένη στο στόχο της, που είναι η καλύτερη δυνατή παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Οι προπονήσεις των αθλητών και αθλητριών μας εξελίσσονται χωρίς προβλήματα, ενώ υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για τις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Μισάτο και για τη φιλοξενία των ανθρώπων της πόλης.

Τα μέλη της Ελληνικής ομάδας θα μείνουν στο Μισάτο έως τις 26 Ιουλίου, όπου θα αναχωρήσουν για το Ολυμπιακό Χωριό. Οι βαδιστές θα μείνουν στο προπονητικό κέντρο έως την 1η Αυγούστου, όταν και θα αναχωρήσουν για το Σάπορο.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content