GRANDSPORT

Πανέτοιμος για το «διπλό» ο Πόρος

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Πανέτοιμος για το «διπλό» ο Πόρος
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Κάτω από πολύ αντίξοες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση των “μπλε” την Τρίτη αργά το απόγευμα (20/10) στο “Lido Soccer”.

Ο Βασίλης Κρασανάκης συμπεριέλαβε όλους τους παίκτες του στην αποστολή η οποία θ’ αναχωρήσει με πούλμαν στις 13:15 την Τετάρτη (21/10) από τα γραφεία της ομάδας στον Πόρο για τα Μισίρια.

Για τον Πόρο είναι ένα σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι (σέντρα στις 16:00, απευθείας διαδικτυακή μετάδοση από το κανάλι του Άρη Ρεθύμνου στο youtube) οι οποίοι στοχεύουν στην πρώτη τους φετινή νίκη στο πρωτάθλημα.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Διάβασε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις στο GRANDSPORT, παρακολούθησε αγώνες στο matchcenter και δες βαθμολογίες, πρόγραμμα και αποτελέσματα για τη Γ Εθνική, τον ΟΦΗ και το τοπικό ποδόσφαιρο.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα