Προς 28/7 η Γ.Σ. του Ηροδότου, συνεχίζονται οι επαφές

Την επόμενη μέρα, την δυσκολότερη ίσως όλης της φετινής χρονιάς, διανύουν ήδη στον Ηρόδοτο, που θα πρέπει να σχεδιάσουν τον Ηρόδοτο της Super League 2, όπου οι απαιτήσεις είναι αισθητά μεγαλύτερες από αυτές της Γ Εθνικής. Οι άνθρωποι της ομάδας, προγραμματίζουν την ετήσια Γενική Συνέλευση 28 Ιουλίου.

Καθημερινές επαφές με υποψηφίους… επενδυτές ή ανθρώπους που έχουν το «προφίλ» για να ηγηθούν μίας νέας προσπάθειας, αναλαμβάνοντας την ΠΑΕ Ηροδότος που αναμένεται να συσταθεί, έχουν τις τελευταίες ημέρες οι άνθρωποι της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού σε μία προσπάθεια να βρεθεί ο άνθρωπος που θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας.

Οι οικονομικές απαιτήσεις συγκριτικά με αυτές της Γ Εθνικής, είναι αισθητά μεγαλύτερες, καθώς θα πρέπει να εκδοθεί εγγυητική ύψους 150.000 ευρώ, ενώ το μετοχικό κεφάλαιο για το οποίο υπάρχει διορία μέχρι 31/8 θα πρέπει να είναι τουλάχιστον στα 350.000 ευρώ, ποσά που αυτή τη στιγμή, κανένας από τους υπάρχοντες στη διοίκηση της ομάδας, δεν μπορεί να συγκεντρώσει.

Αναμφίβολα, το ενδιαφέρον όλων έχει στραφεί στους ενδιαφερόμενους επενδυτές, υπήρχαν περιπτώσεις που… απασχόλησαν είτε μέσω τρίτων προσώπων, είτε μιλώντας απευθείας με τους διοικούντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr, υπήρξε επιχειρηματίας από το νησί της Σαντορίνης, τ’ όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, ενδιαφέρθηκε να ενταχθεί στα κοινά του Ηροδότου, όμως άμεσα αποσύρθηκε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Πλέον οι άνθρωποι του Ηροδότου, συζητούν με πιθανούς ενδιαφερόμενους, με ανθρώπους που έχουν τη δυναμική και μπορούν να «σηκώσουν» το «βάρος» της ομάδας, σκοπός τους είναι η ομάδα να συμμετάσχει με αξιοπρέπεια στο νέο πρωτάθλημα και όπως υποστηρίζουν στη Νέα Αλικαρνασσό, τα έσοδα φέτος θα είναι πολλαπλάσια έναντι των περυσινών, καθώς πέραν του τηλεοπτικού συμβολαίου, η ομάδα θα έχει ακόμα: εισιτήρια διαρκείας και ποσοστό από το στοίχημα.

Όσο αναφορά την Γενική Συνέλευση, αυτή θα οριστεί στις 28 Ιουλίου και μέχρι εκείνη την ημέρα, θα γίνει μπαράζ επαφών με ντόπιους -και όχι μόνο- επιχειρηματίες, την συνδρομή των οποίων θα ζητήσουν οι άνθρωποι του Ηροδότου, σε μία προσπάθεια να καλυφθεί το μετοχικό κεφάλαιο, είτε από έναν ισχυρό επιχειρηματία, είτε από πολλούς που έχουν τη δύναμη να οδηγήσουν τον Ηρόδοτο στη νέα εποχή.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.