Στο Ρόζενταλ βρίσκονται πλέον οι Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα και Δημήτρης Νικολάου, με τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ να ενσωματώνονται στην αποστολή των «ασπρόμαυρων» στην Ολλανδία.
Οι δύο ποδοσφαιριστές έφτασαν στη χώρα της τουλίπας και πλέον μπαίνουν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα δουλειά υπό τις οδηγίες του Χρήστου Κόντη και να γνωρίσουν από κοντά τους νέους τους συμπαίκτες.
Τον Αϊτόρ και τον Νικολάου υποδέχθηκαν εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΦΗ ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Χρήστος Καρυπίδης, καθώς και η άμεση συνεργάτιδά του, Κορίνα Σαββιδάκη, καλωσορίζοντάς τους στην αποστολή της ομάδας στο Ρόζενταλ.
Πλέον, οι δύο παίκτες θα μπουν άμεσα στο πρόγραμμα της ομάδας, με στόχο να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στα δεδομένα του ΟΦΗ και στις απαιτήσεις του Χρήστου Κόντη.
Με τις αφίξεις των Αϊτόρ και Νικολάου, οι «ασπρόμαυροι» ενισχύονται ουσιαστικά σε δύο κομβικές θέσεις, την ώρα που η προετοιμασία στο Ρόζενταλ συνεχίζεται με φόντο τις επίσημες υποχρεώσεις της νέας σεζόν.






