Α1 ΕΠΣΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ

Οι ομάδες της Κρήτης στην αφετηρία – Ποιες ξεκινάνε προετοιμασία

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Οι ομάδες της Κρήτης στην αφετηρία – Ποιες ξεκινάνε προετοιμασία

Η 27η Ιουλίου σηματοδοτεί ουσιαστικά την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου για αρκετές ομάδες του Ηρακλείου και της Κρήτης, καθώς σήμερα πραγματοποιούνται οι πρώτες επίσημες προπονήσεις ενόψει της σεζόν 2026/27.

Αρκετά σωματεία είχαν ήδη προηγουμένως συγκεντρώσεις και εργομετρικές εξετάσεις, όμως από σήμερα μπαίνουν κανονικά στο γήπεδο, ξεκινώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Από τις ομάδες της Γ’ Εθνικής, πρώτη προπόνηση πραγματοποιούν ο ΠΟΑ (19:00), ο Γιούχτας (18:00), η Χερσόνησος (18:00), ο ΑΟΑΝ και η Νεάπολη από το Λασίθι, αλλά και τα Χανιά σηματοδοτώντας την έναρξη της δουλειάς για τη νέα απαιτητική χρονιά.

Παράλληλα, από τα σωματεία της Α1 ΕΠΣΗ, σε ρυθμούς προετοιμασίας μπαίνουν ο ΠΑΝΟΜ (18:00), ο ΠΑΟ Κρουσώνα (18:30), ο Ρούβας (19:00), ο Αλμυρός (19:00), ο Ρωμανός (19:00), η ΑΕ Κατσαμπά (19:00) και ο ΠΟΑ Β’ (20:30)

Αντίθετα, δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα η προγραμματισμένη πρώτη προπόνηση του Ηροδότου, καθώς οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το σωματείο οδήγησαν στην αναβολή της έναρξης της προετοιμασίας.

Έτσι, η σημερινή ημέρα αποτελεί την αφετηρία για τις περισσότερες ομάδες του Ηρακλείου, με ποδοσφαιριστές και τεχνικά επιτελεία να πιάνουν δουλειά, έχοντας στρέψει πλέον αποκλειστικά την προσοχή τους στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Οι τελευταίες ειδήσεις της Α1 ΕΠΣΗ στο GRANDSPORT, μαζί με τη βαθμολογία, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα