Ανεβαίνει ο ανταγωνισμός στα στόπερ του ΟΦΗ!

Η έλευση Πασαλίδη έχει ανεβάσει τον ανταγωνισμό σε μια θέση που ο ΟΦΗ έχει αρκετά καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Στα πρώτα δύο φιλικά είδαμε αρκετές αλλαγές από τον Νίκο Νιόπλια σε όλη την ενδεκάδα και φυσικά στην θέση των στόπερ.

Η παραμονή Βούρου, Γιαννούλη, Διαμαντή, Σελίμοβιτς και ο ερχομός του Πασαλίδη έχουν ανεβάσει τον ανταγωνισμό στην θέση αυτή, αφού και οι πέντε ποδοσφαιριστές δείχνουν ότι μπορούν να σταθούν με ευκολία στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Η… αποκάλυψη του ΟΦΗ ακούει στο όνομα Διαμαντή. Ο νεαρός στόπερ έκανε μαγική χρονιά φέτος και σίγουρα δεν θα είναι εύκολο να χάσει την θέση του από το αρχικό σχήμα, ενώ και ο Βούρος έχει δείξει ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που παίζει αρκετά ποιοτικά στην θέση αυτή. Για τον Κώστα Γιαννούλη, είναι μια θέση που έμαθε στον ΟΦΗ και μπορεί να την καλύψει με ευκολία αποδεικνύοντας το την χρονιά που η ομάδα βγήκε ευρώπη.

Τώρα όσον αφορά τον Σελίμοβιτς, μπορεί να μην έχει πείσει ακόμα με τις αποδόσεις του αφού βγάζει αρκετή νευρικότητα στο παιχνίδι του, ωστόσο στον ΟΦΗ τον πιστεύουν και για τον ίδιο φέτος είναι μια ευκαιρία να αρπάξει την ευκαιρία που εφόσον του δωθεί. Για τον Πασαλίδη δεν μπορούμε να πούμε αρκετά πράγματα μιας και έχει αγωνιστεί μόνο σε δύο φιλικά, ωστόσο σε αυτές τις εμφανίσεις έδειξε καλά στοιχεία, σταθερότητα και πως του αρέσει να παίζει κάτω την μπάλα.

Αναμφίβολα θα είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος για τον Νίκο Νιόπλια το ζευγάρι στο κέντρο της άμυνας, ενώ μεγάλη σημασία θα παίξει και το σύστημα που θα δούμε από τον ΟΦΗ τη νέα χρονιά, μιας και ο έμπειρος τεχνικός κάνει τις δοκιμές του στην Ολλανδία.