Οι πρώτες δηλώσεις του Χάρη Φερεκίδη μετά την μετακίνηση του στον Εργοτέλη.
Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται κυρίως ως επιθετικός μέσος, ενώ μπορεί με την ίδια ευχέρεια να καλύψει τη θέση του κεντρικού μέσου, καθώς και τα δύο άκρα της επίθεσης και ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα από τους «κιτρινόμαυρους».
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, ενώ υποσχέθηκε να τα δώσει όλα για να να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.
Αναλυτικά είπε:
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Εργοτέλη, ενός ιστορικού συλλόγου με μεγάλη παράδοση. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό καθημερινά, με σκληρή δουλειά, αφοσίωση και συνέπεια, ώστε να εξελιχθώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
Ανυπομονώ να γνωρίσω τους φιλάθλους του Εργοτέλη και εύχομαι να ζήσουμε μαζί όμορφες στιγμές και πολλές επιτυχίες».

