Παίκτης των Χανίων και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα παραμείνει ο Τίτος Κουτεντάκης, με την κρητική ομάδα να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 22χρονο μέσο.
Οι άνθρωποι των Χανίων επιβράβευσαν την παρουσία του νεαρού χαφ στην πρώτη του χρονιά με τη φανέλα της ομάδας, αλλά και έδειξαν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στις δυνατότητές του, στηρίζοντάς τον μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στις αρχές του 2026 και τον κράτησε εκτός δράσης στο δεύτερο μισό της σεζόν.
Ο Κουτεντάκης είχε αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι και πρόλαβε να καταγράψει 14 συμμετοχές και ένα γκολ, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις πριν τον τραυματισμό του.
Ο Ηρακλειώτης μέσος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του ΟΦΗ, ενώ το 2018 μεταπήδησε στον ΠΑΟΚ, όπου αγωνίστηκε στις ομάδες Κ17 και Κ19, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα υποδομών. Στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες του ΠΑΟΚ Β και του Μακεδονικού, ενώ το 2023 επέστρεψε στον ΟΦΗ, πραγματοποιώντας συμμετοχές στη Super League και το Κύπελλο Ελλάδας.
Παράλληλα, έχει μακρά παρουσία στις μικρές Εθνικές ομάδες της Ελλάδας, από την U16 έως την U21, ενώ διετέλεσε και αρχηγός της Εθνικής U17.
Η ανακοίνωση:
«Τα Χανιά βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να κάνουν γνωστή την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Τίτο Κουτεντάκη, επιβραβεύοντας την παρουσία και την προσπάθεια του 22χρονου μέσου από την περσινή του πρώτη χρονιά στην ομάδα.
Ο νεαρός χαφ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι και άφησε θετικές εντυπώσεις με την αγωνιστική του παρουσία, έχοντας συνολικά 14 συμμετοχές και ένα γκολ. Η πορεία του, ωστόσο, επηρεάστηκε από έναν σοβαρό τραυματισμό στις αρχές του 2026, ο οποίος τον κράτησε εκτός δράσης στο δεύτερο μισό της περιόδου, στερώντας του τη συμμετοχή στα τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας και στα play outs της Super League 2.
Η ομάδα μας, δείχνοντας εμπιστοσύνη στις ικανότητες και στην προοπτική του ποδοσφαιριστή, αποφάσισε να συνεχίσει τη συνεργασία μαζί του, στηρίζοντάς τον στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.
Ο Τίτος Κουτεντάκης γεννήθηκε στις 22 Αυγούστου 2003 στο Ηράκλειο και ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΟΦΗ, πριν μετακομίσει το 2018 στον ΠΑΟΚ, όπου αγωνίστηκε στα τμήματα Κ17 και Κ19 και κατέκτησε δύο πρωταθλήματα υποδομών.
Στη συνέχεια πέρασε από τον ΠΑΟΚ Β και τον Μακεδονικό, ενώ το 2023 επέστρεψε στην Κρήτη για τον ΟΦΗ, καταγράφοντας συμμετοχές σε Super League 1 και Κύπελλο Ελλάδας. Παράλληλα, είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ελλάδας, έχοντας αγωνιστεί από την U16 έως την U21, ενώ στην Εθνική U17 είχε διατελέσει αρχηγός.
Του ευχόμαστε μια καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες με τα Χανιά μας!»

