Σ. Ξυπάκης: «Είναι τιμή για εμένα»

Ως τιμή για τον ίδιο χαρακτήρισε το γεγονός πως παραμένει στη τεχνική ηγεσία της Γαρίπας ο Σπύρος Ξυπάκης, ενώ ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ομάδας Χρήστο Βασιλάκη για την εμπιστοσύνη που του δείχνει.

Ο Σπύρος Ξυπάκης, όπως έγινε γνωστό, παραμένει στη τεχνική ηγεσία της Γαρίπας και ο ίδιος μίλησε στο Grandsport.gr, για την εξέλιξη αυτή, ενώ αναφέρθηκε στις δυσκολίες της φετινής χρονιάς.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στους έξι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν κληθεί να υπηρετήσουν την στρατιωτική τους θητεία, κάτι που επηρεάζει τον σχεδιασμό της Γαρίπας, καθώς δεν θα τους έχει διαθέσιμους. Ο λόγος για τους Μανδαλένη, Κέντι, Ταταράκη, Κοντάκη, Πότσι και Τσαμπά ενώ για προσωπικούς λόγους αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν και οι Φραγκιαδάκης Γ., Μουρτζάκης και Καουκάκης.

Στη δήλωσή του ο Σπύρος Ξυπάκης, ανέφερε: «αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Βασιλάκη Χρήστο που με εμπιστεύτηκε και πάλι. Είναι τιμή για εμένα να οδηγήσω μία ομάδα που έχει 43 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Φέτος θα είναι μία δύσκολη χρονιά για όλα τα σωματεία και μακάρι να αρχίσουν και να τελειώσουν τα πρωταθλήματα κανονικά.

Εμείς θα ξεκινήσουμε τη προετοιμασία μας μετά τον δεκαπενταύγουστο στο Αρκαλοχώρι και θα στηριχτούμε στα νεαρά παιδιά από την περιοχή μας. Θα έχουμε κάποια προβλήματα με έξι παίκτες μας που έφυγαν φαντάροι αλλά θα το παλέψουμε όπως μπορούμε».  

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.