Προπονητής τερματοφυλάκων στον ΑΟΤ ο Α. Κωνσταντουλάκης

Στο τεχνικό επιτελείο του ΑΟ Τυμπακίου εντάχθηκε ο Αντώνης Κωνσταντουλάκης, αναλαμβάνοντας χρέη προπονητή τερματοφυλάκων.

Ο 39χρόνος πρώην τερματοφύλακας μεταξύ άλλων και του ΑΟ Τυμπακίου και της Δόξα Γαλιάς και νυν Αντιδήμαρχος Δήμου Φαιστού, εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο της Μεσαρίτικης ομάδας, θέλοντας να συμβάλλει και αυτός από τη μεριά του στην ομάδα του ΑΟΤ ενόψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στον ΑΟ Τυμπακίου, μετρούν πλέον αντίστροφα από τη πρώτη συγκέντρωση που έχει οριστεί για την ερχόμενη Δευτέρα 19 Ιουλίου, με τις τελευταίες εκκρεμότητες του ρόστερ να κλείνονται τα επόμενα 24ώρα, καθώς υπάρχουν συμφωνίες με ποδοσφαιριστές που θα ανακοινωθούν.

Όπως έχει γίνει γνωστό, παίκτες του ΑΟ Τυμπακίου θα πρέπει να θεωρούνται τόσο ο Παναγιώτης Σαβουϊδάκης από τη Γόρτυνα, όσο και ο Απόστολος Δουλγεράκης από τον Πόρο, έχοντας συμφωνήσει σε όλα με τους διοικούντες, ενώ πέραν αυτών, υπάρχουν συμφωνίες και με άλλους, τ’ ονόματα των οποίων δεν έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά.

Με ανακοίνωσή του ο ΑΟ Τυμπακίου, καλωσορίζει τον Αντώνη Κωνσταντουλάκη στην ομάδα και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική περίοδο με υγεία.

Στην ανακοίνωσή τους οι άνθρωποι του ΑΟΤ, αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Ο Αθλητικός Όμιλος Τυμπακίου, ανακοινώνει την ένταξη του Αντώνη Κωνσταντουλάκη στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του προπονητή τερματοφυλάκων. Καλωσορίζουμε τον Αντώνη Κωνσταντουλάκη και πάλι στην οικογένεια του ΑΟΤ και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».