ΠΟΑ: «Αυστηρά κεκλεισμένων των θυρών το ματς με την Δαμάστα»

Ο ΠΟΑ με ανακοίνωση του καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να τηρήσει τις αποφάσεις της κυβέρνησης και να μην βρεθεί στο Ατσαλένιο για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με την Δαμάστα.

Ο ΠΟΑ μετά το μεγάλο “διπλό” στη Νεάπολη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, υποδέχεται την Δαμάστα στο τοπικό ντέρμπι της αγωνιστικής, ωστόσο η παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες δεν επιτρέπεται λόγω των συνθηκών…

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

“Αυστηρά κεκλεισμένων των θυρών το αυριανό ματς με την Δαμάστα

Το Δ.Σ της ομάδας μας κάνει γνωστό πως το αυριανό (21/10) παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στον 10ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας απέναντι στην Δαμάστα, θα είναι αυστηρά κεκλεισμένων των θυρών.

Είναι τουλάχιστον λυπηρό και στενάχωρο στο πρώτο φετινό επίσημο παιχνίδι στο σπίτι μας να μην μπορούμε να υποδεχτούμε τον κόσμο μας καθώς και το φίλαθλο κοινό του Ηρακλείου, αλλά αυτό που πρέπει να γίνει στην παρούσα φάση είναι να τηρηθεί ο νόμος και τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Έτσι, στο αυριανό παιχνίδι εντός του γηπέδου θα βρίσκονται αυστηρά όσοι έχουν εργασία, δηλαδή, εκτός φυσικά από τους ποδοσφαιριστές και τα τεχνικά τιμ, δημοσιογράφοι και αξιωματούχοι του ματς.

Ευχόμαστε κι ελπίζουμε αυτό να αλλάξει πολύ σύντομα κι επίσης σε μικρό χρονικό διάστημα να μπορούμε να δούμε τις κερκίδες του Ατσαλένιου με κόσμο που θα παρακολουθήσει και θα στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών της ομάδας μας”.