Μία ακόμη σημαντική κίνηση για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής βρίσκεται κοντά στο να ολοκληρώσει ο Ηρόδοτος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι επαφές με τον Αστρινό Μαυρογιαννάκη βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.
Ο ικανός 24χρονος κεντρικός αμυντικός, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ρούβα όπου στο δεύτερο μισό της χρονιάς με 14 συμμετοχές, αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά την αποχώρησή του από την ομάδα της Γέργερης και φαίνεται πως αυτός θα είναι ο Ηρόδοτος.
Ο Μαυρογιαννάκης διαθέτει σημαντική εμπειρία από το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, έχοντας φορέσει με επιτυχία τις φανέλες της Δαμάστας, του Κεραυνού, του Πήγασου και του Ρούβα, αποτελώντας σταθερά μία αξιόπιστη λύση στα μετόπισθεν.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε οριστική συμφωνία και, εφόσον δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, ο νεαρός αμυντικός θα αποτελέσει μία ακόμη ποιοτική προσθήκη για το σύνολο της Νέας Αλικαρνασσού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

