Η Χερσόνησος συνεχίζει να κρατάει βασικά στελέχη από τον κορμό της ιστορικής περσινής σεζόν, ανακοινώνοντας την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ζήση Παραθύρα.
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ομάδας και στη Γ’ Εθνική, μετά από δύο ιδιαίτερα επιτυχημένες χρονιές στη Χερσόνησο, έχοντας σημαντική συμβολή στην κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ και στην άνοδο στις εθνικές κατηγορίες.
Η ανακοίνωση της Χερσονήσου αναφέρει:
Η διοίκηση της Χερσονήσου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ζήση Παραθύρα.
Ο Ζήσης συμπληρώνει ήδη δύο άκρως επιτυχημένες αγωνιστικές περιόδους με τη φανέλα της ομάδας μας, έχοντας καταγράψει 56 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο και σημειώνοντας 7 γκολ. Η συνεισφορά του ήταν καθοριστική στην ιστορική περυσινή σεζόν, η οποία σφραγίστηκε με την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ και την πανηγυρική άνοδο στη Γ’ Εθνική.
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο Ζήσης παραμένει στην οικογένεια της Χερσονήσου και θα συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα μας. Του ευχόμαστε από καρδιάς μια εξαιρετική ποδοσφαιρική περίοδο στη Γ’ Εθνική, με υγεία, δύναμη και νέες μεγάλες επιτυχίες!

