Α. Αναστασιάδης: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο κα τη διοίκηση που πιστεύουν σε εμένα»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του ΠΟΑ, παραχώρησε στο Grandsport.gr ο Ανέστης Αναστασιάδης.

Ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει τη διοίκηση της ομάδας που πιστεύει σε εκείνον σε αυτό το νέο ξεκίνημα, μίλησε για τους στόχους τη νέα χρονιά αλλά και στο τι ήταν εκείνο που τον έπεισε να δεχτεί την πρόταση των “πρασίνων” παρά το γεγονός πως ήταν διστακτικός στο ξεκίνημα.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Ανέστης Αναστασιάδης δήλωσε: «Αρχικά θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον πρόεδρο αλλά και σε όλη τη διοίκηση που με πιστεύουν και θα στηρίξουν εμένα και την ομάδα τη νέα χρονιά που έρχεται. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο και τον οργανισμό του ΠΟΑ».

Για τους στόχους της ομάδας αλλά και τους προσωπικούς του στόχους ο ίδιος ανέφερε:  «Η ομάδα ήδη από την περσινή χρονιά με τον προηγούμενο προπονητή είχε ανεβάσει πολύ τα στάνταρ παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Στόχος μας φυσικά και τη νέα χρονιά είναι να διατηρήσουμε αυτά τα υψηλά στάνταρ, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο αλλά και να εξελιχθούν παιδιά από τις ακαδημίες καθώς ο ΠΟΑ διαθέτει πολλά ταλαντούχα παιδιά. Να κάνουμε μία πορεία ισάξια με τον όνομα του ΠΟΑ.

Όσο αναφορά τους προσωπικούς στόχους είναι να εξελιχθώ και εγώ μαζί με την ομάδα, καθώς είναι ένα νέο κομμάτι και για εμένα».

Τέλος στο τι ήταν αυτό που τον έπεισε να αναλάβει παρά το γεγονός πως ήταν λίγο διστακτικός ο Ανέστης Αναστασιάδης απάντησε: «Νομίζω ότι ήταν η επιμονή και του προέδρου αλλά και όλης της διοίκησης και ότι έχω τη στήριξη των ανθρώπων της ομάδας και την υπομονή που θα χρειαστεί. Αλλά πάνω από όλα η επιμονή που έδειξε η διοίκηση ήταν αυτό που με έπεισε».