Σήμερα η συνάντηση με Αντωνίου

Με ανακοίνωση-ενημέρωση, η ομάδα του Πόρου, έκανε γνωστό πως σήμερα είναι προγραμματισμένη η συνάντηση της πενταμελούς επιτροπής εκπροσώπησης σωματείων Γ Εθνικής με το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας κ. Στέργιο Αντωνίου.

Η ανακοίνωση-ενημέρωση του Πόρου, αναφέρει: «ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΣΤΕΡΓΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η συνάντηση της πενταμελούς επιτροπής εκπροσώπησης της Γ’ Εθνικής με τον α’ αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής και πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας Στέργιο Αντωνίου κλείστηκε απόψε στις 20:00 στη Θεσσαλονίκη. Σε αυτήν θα δώσει κανονικά το “παρών” και ο πρόεδρος του Πόρου Γιάννης Ασσαργιωτάκης που είναι ένα από τα πέντε μέλη της επιτροπής εκπροσώπησης της Γ’ Εθνικής.

Για τον σκοπό αυτό ο κ. Ασσαργιωτάκης που είχε κατέβει στην Αθήνα από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας όπου συμμετείχε τη Δευτέρα αργά το απόγευμα (12/07) στην πανελλήνια συνάντηση των εκπροσώπων της Γ’ Εθνικής ανεβαίνει και πάλι στη Βόρεια Ελλάδα για το ραντεβού σήμερα το βράδυ με τον κ. Αντωνίου στη Θεσσαλονίκη».