Ημέρα Τοράλ στον ΟΦΗ, τι γίνεται με Καμάου

Την άφιξη του Τζον Τοράλ αναμένουν σήμερα το απόγευμα στον ΟΦΗ, καθώς αύριο αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, να υπογράψει άμεσα το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ασπρόμαυρους». Καμία νεότερη εξέλιξη με τον Καμάου, που αναμένεται η έκδοση της βίζας του.

Σήμερα το απόγευμα αναμένεται στην Ολλανδία, ο Ισπανός Τζον Τοράλ, προκειμένου να ενσωματωθεί στη προετοιμασία του ΟΦΗ, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τους Κρητικούς, ολοκληρώνοντας έτσι την 2η καλοκαιρινή μεταγραφική προσθήκη του ΟΦΗ.

Όσο αναφορά τον Μπρους Καμάου, ο ΟΦΗ είναι σε συνεχή επικοινωνία με την ελληνική πρεσβεία στην Αυστραλία ενώ και ο ίδιος ο παίκτης με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αυστραλίας, πιέζοντας για να βρεθεί άμεση λύση, όμως παραμένει άγνωστο το πότε θα εγκριθεί η βίζα του.

Ουσιαστικά, κανένας δεν μπορεί να προβλέψει το πότε θα συμβεί αυτό, μπορεί να γίνει σήμερα, αύριο ή μία από τις επόμενες ημέρες.

Στα αγωνιστικά τώρα, μετά το χθεσινό, πρώτο φιλικό παιχνίδι του ΟΦΗ με τη Φίτεσε, οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Νιόπλια επέστρεψαν το πρωί στις προπονήσεις και αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη η προπόνηση στο Oosterbeek.