Ευρεία συνάντηση για το μέλλον της Δαμάστας

Ευρεία συνάντηση για το μέλλον της Δαμάστας με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 25 ανθρώπων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 13 Ιουλίου στο «Τρανζίστορ» στην Αγία Μαρίνα Τσαλικακίου, ενώ θετική εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως σε αυτή, παρευρέθηκαν και πρώην ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έδειξαν το ενδιαφέρον τους για το μέλλον της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ευρεία αυτή συνάντηση, αποφασίστηκε η ομάδα να συμμετάσχει κανονικά στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ηρακλείου και να μην αποσυρθεί, στοχεύοντας πλέον να «τρέξουν» για να καλύψουν το χαμένο έδαφος, ενώ αποφασίστηκε να προκηρυχθεί επαναληπτική Γ.Σ. την ερχόμενη Κυριακή 18 Ιουλίου στις 11:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δαμάστας στις 11:00 το πρωί.

Μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν οι Βασίλης και Γιώργος Περάκης, ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Πολυχρονάκης, οι Αντώνης και Δημήτρης Σαρρής.

Ουσιαστικά, τις επόμενες ώρες θα «τρέξουν» οι διαδικασίες για να διεξαχθεί γενική συνέλευση, μέσω της οποίας θα προκύψει το νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο θα λάβει τις κρισιμότερες αποφάσεις για το μέλλον της Δαμάστας.

Πρόταση των… παλαιότερων, είναι να μπει μπροστά η νέα γενιά, άνθρωποι οι οποίοι ενδιαφέρονται, έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν στην ομάδα και να πλαισιωθούν από τους παλαιότερους, οι οποίοι ουσιαστικά θα στηρίξουν τη προσπάθεια αυτή.

Όσο αναφορά τώρα την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί η ομάδα τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, υπήρξαν προτάσεις τόσο για την Α1 ΕΠΣΗ, όσο και για χαμηλότερη κατηγορία, με τις απόψεις να διίστανται, όμως το νέο εκλεγμένο Δ.Σ. θα κληθεί να πάρει την κρίσιμη αυτή απόφαση.