Ξεκινάει 2 Αυγούστου και η Φαιστός

Την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 2 Αυγούστου η ομάδα της Φαιστού, με την πρώτη συγκέντρωση να έχει προγραμματιστεί ήδη, ενώ σύντομα θα οριστικοποιηθεί και το πλάνο των φιλικών αναμετρήσεων.

Ο νεοαποκτηθέντας προπονητής Γιάννης Νικολιδάκης, έχει «καλέσει» τους ποδοσφαιριστές του την Δευτέρα 2 Αυγούστου να βρίσκονται στο γήπεδο, για να ξεκινήσουν ουσιαστικά τη προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ δεν αποκλείεται από την πρώτη ημέρα προετοιμασίας, να ενταχθούν και τα νέα παιδιά τα οποία αναμένεται να προωθήσει στη πρώτη ομάδα ο «Βέλγος».

Αναμφίβολα, αυτό ήταν πάντα το «μοτίβο» που ακολουθούσε ο Γιάννης Νικολιδάκης και αυτό θα επιδιώξει να κάνει και στην Φαιστό, προωθώντας νέα παιδιά στη πρώτη ομάδα, εστιάζοντας στο παρόν και στο μέλλον του σωματείου.

‘Όσο αναφορά τώρα τα φιλικά παιχνίδια, η Φαιστός θα αντιμετωπίσει στις 7/8 τον Ρούβα, στις 18/8 το Ασήμι, στις 21/8 τα Κανάρια, στις 28/8 και πάλι τον Ρούβα, στις 4/9 και πάλι το Ασήμι, στις 8/9 με τον Ζαρό και στις 11/9 την Αγία Βαρβάρα. Με Ρούβα και Ασήμι, τα φιλικά θα είναι διπλά για να αγωνιστούν και στις δύο έδρες.