Σήμερα η επαναληπτική Γ.Σ. της Φαιστού

Σε νέα επαναληπτική γενική συνέλευση προχώρησε η διοίκηση της ΑΕ Φαιστού, μετά την μικρή συμμετοχή στην πρώτη που διεξήχθη στις 7/7, με την πλειοψηφία πάντως της υπάρχουσας διοίκησης να συνεχίζει στο συμβούλιο.

Νέα γενική συνέλευση για την ομάδα της Φαιστού έχει προγραμματιστεί για σήμερα, με την διοίκηση να επιθυμεί την ένταξη νέων μελών στο διοικητικό συμβούλιο, με τη πλειοψηφία των παλαιών μελών του, να συνεχίζουν σε αυτό, ενώ αμέσως μετά το τέλος της Γ.Σ., το νέο διοικητικό συμβούλιο θα συγκροτηθεί σε σώμα.

Η ομάδα της Φαιστού, αμέσως μετά, θα «τρέξει» τον αγωνιστικό της σχεδιασμό, σε συνεργασία με τον νέο προπονητή Γιάννη Νικολιδάκη, ο οποίος έχει ήδη προγραμματίσει την πρώτη συγκέντρωση της νέας χρονιάς για την Δευτέρα 2 Αυγούστου και θα πρέπει τις επόμενες ημέρες, να προχωρήσει γρήγορα ο σχεδιασμός.

Ουσιαστικά, η Φαιστός θα επιδιώξει να διατηρήσει τη πλειοψηφία του ρόστερ της και να πλαισιώσει το ρόστερ με ακόμα περισσότερα νέα παιδιά, αυτό άλλωστε είναι και το… αγαπημένο μοτίβο του Γιάννη Νικολιδάκη και γι’ αυτό επιλέχθηκε για τη θέση αυτή.