Η Snakes FC συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Γιώργου Αυγουστάκη.
Ο ποδοσφαιριστής εντάσσεται στη νεοσύστατη ομάδα, με στόχο να προσθέσει ποιότητα, πάθος και αγωνιστική ένταση στο σύνολο του Κώστα Παντζαρίδη.
Η διοίκηση της Snakes FC τον καλωσόρισε στην οικογένεια της ομάδας, ευχόμενη υγεία, δύναμη και μία γεμάτη χρονιά με επιτυχίες.
Η ανακοίνωση της Snakes FC αναφέρει:
«Η Snakes FC ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την απόκτηση του Γιώργου Αυγουστάκη.
Ο Γιώργος έρχεται στην ομάδα μας για να προσθέσει ποιότητα, πάθος και αγωνιστική ένταση, αποτελώντας ακόμη ένα σημαντικό κομμάτι του πλάνου μας για τη νέα σεζόν.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Snakes FC και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και μια γεμάτη χρονιά με πολλές επιτυχίες και όμορφες στιγμές με τη φανέλα της ομάδας μας. Καλώς ήρθες, Γιώργο!»

