ΠΑΟΚ

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στον ΠΑΟΚ για τη Γ’ Εθνική!

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Έκτακτη Γενική Συνέλευση στον ΠΑΟΚ για τη Γ’ Εθνική!

Ο ΠΑΟΚρουσώνα προκήρυξε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο συμμετοχής της ομάδας στη Γ’ Εθνική, σε περίπτωση που υπάρξει σχετική πρόσκληση.

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2026, στις 20:30, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρουσώνα.

Το θέμα της ημερήσιας διάταξης αφορά τη συζήτηση και τη λήψη απόφασης για το αν ο ΠΑΟΚ θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, εφόσον κληθεί να αγωνιστεί.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Α.Ο.Κ. Κρουσώνα καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους της ομάδας μας να παρευρεθούν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2026 και ώρα 20:30, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρουσώνα.

Θέμα ημερήσιας διάταξης:

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη συμμετοχή του Π.Α.Ο.Κ. Κρουσώνα στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, σε περίπτωση που η ομάδα προσκληθεί να αγωνιστεί.

Η παρουσία όλων κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική, καθώς πρόκειται για μια απόφαση που αφορά το μέλλον του συλλόγου μας. Όλες οι παράμετροι της πρότασης θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν διεξοδικά, ώστε η τελική απόφαση να ληφθεί συλλογικά.

Με τιμή,
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Π.Α.Ο.Κ. Κρουσώνα»

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Περισσότερα νέα για ΠΑΟΚ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα