Τελευταία εβδομάδα προπονήσεων στο Λίντο, επανέναρξη στις 2 Αυγούστου

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν θα έχουν από το ερχόμενο Σάββατο 17 Ιουλίου οι ποδοσφαιριστές του Λίντο, καθώς οι προπονήσεις της ομάδας θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή, για ένα διάστημα δύο εβδομάδων περίπου, πριν επανέλθουν στο γήπεδο για να ξεκινήσουν πλέον την καλοκαιρινή τους προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το Λίντο, αμέσως μετά το «πράσινο» φως των λοιμωξιολόγων για ομαδικές προπονήσεις των ερασιτεχνικών ομάδων, επέστρεψε στο γήπεδο, πραγματοποιώντας καθημερινές προπονήσεις με στόχο να καλυφθεί το μεγάλο κοινό της πολύμηνης διακοπής των πρωταθλημάτων.

Ο Μάριος Ζερβίδης, με εσωτερικά διτέρματα και προπονήσεις, προσπάθησε να καλύψει το πολύμηνο κενό των παικτών του, δίνοντάς τους πλέον τη δυνατότητα από το ερχόμενο Σάββατο (17/8) να ξεκουραστούν για λίγες ημέρες, πριν επιστρέψουν στο γήπεδο για να ξεκινήσουν τη προετοιμασία τους.

Η έναρξη της προετοιμασίας έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 2 Αυγούστου, ενώ γίνονται προσπάθειες να κλειστούν φιλικά παιχνίδια με ομάδες ανώτερων κατηγοριών. Το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων δεν έχει «κλείσει» για το Λίντο και αναμένεται μόλις ολοκληρωθεί, να ανακοινωθεί από τον ικανό τεχνικό.