Μετά τη συμφωνία με τον Μηνά Πίτσο για την τεχνική ηγεσία, η Νεάπολη ανεβάζει ρυθμούς και στο μεταγραφικό κομμάτι, έχοντας στρέψει πλέον το ενδιαφέρον της και στην αγορά του εξωτερικού.
Η ομάδα του Λασιθίου συνεχίζει μεθοδικά τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Γ’ Εθνική, με τους ανθρώπους του συλλόγου να αναζητούν ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να ανεβάσουν το επίπεδο του ρόστερ.
Αρχικά η προσοχή είχε στραφεί κυρίως στην ελληνική αγορά, με αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από την Ήπειρο και άλλες περιοχές της χώρας να εξετάζονται, όμως πλέον η Νεάπολη έχει ανοίξει τους ορίζοντές της και στο εξωτερικό.
Οι Λασιθιώτες βρίσκονται σε αναζήτηση ενός αμυντικού μέσου και ενός σέντερ φορ, με όλα τα δεδομένα να συγκλίνουν στο ότι οι δύο αυτές προσθήκες θα προέρχονται από το εξωτερικό.
Οι επαφές βρίσκονται σε εξέλιξη, με τη διοίκηση και τον Μηνά Πίτσο να εξετάζουν προσεκτικά τις διαθέσιμες επιλογές, ώστε να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να προσφέρουν άμεσα και να αποτελέσουν βασικά στελέχη της ομάδας.
Στη Νεάπολη γνωρίζουν πως τα χρονικά περιθώρια στενεύουν όσο πλησιάζει η έναρξη της προετοιμασίας, ωστόσο δεν υπάρχει διάθεση για βιαστικές κινήσεις. Αντίθετα, στόχος είναι να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική στη νέα πρόκληση της Γ’ Εθνικής.

