Πήραν… άριστα για την σχολή προπονητών

Ιδιαίτερα ικανοποιημένους άφησε τους εκπαιδευτές της σχολής προπονητών UEFA B’ το μέλος της οργανωτικής επιτροπής Βαγγέλης Παπαγγελής, «τρέχοντας» συνεχώς για να μην τους λείψει τίποτα, ενώ «ευχαριστώ» εξέφρασαν και στον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου.

Το μεγάλο βάρος της οργάνωσης της σχολής προπονητών UEFA B’, «σήκωσε» με μεγάλη επιτυχία ο Βαγγέλης Παπαγγελής, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένους και τους εκπαιδευτές, με τους οποίους έβγαλαν και αναμνηστική φωτογραφία, έχοντας ιδιαίτερα καλές σχέσεις.

Οι εκπαιδευτές της ΕΠΟ, ευχαρίστησαν τον Βαγγέλη Παπαγγελή, τόσο για τη συνεχή του παρουσία, όσο και για το γεγονός πως δεν τους έλειψε τίποτα, ενώ έμειναν ικανοποιημένοι και από τις εγκαταστάσεις που επελέγησαν, να διεξαχθεί η σχολή, με τα γήπεδα του Μαρτινέγκο και του Lido Soccer να παίρνουν… άριστα.

Θετική εντύπωση έκανε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, ο οποίος όποτε του δινόταν η ευκαιρία, βρισκόταν σε πρακτικά μαθήματα, κάτι που σχολίασαν θετικά οι εκπαιδευτές.

Στη φωτογραφία, ο Βαγγέλης Παπαγγελής, με τους εκπαιδευτές και καθηγητές πανεπιστημίου Μιχάλη Μητροτάσιο και Γκίση Ιωάννη.