Με φόντο τη νέα απαιτητική αγωνιστική περίοδο, η Δόξα Γαλιάς έχει ήδη θέσει σε εφαρμογή τον προγραμματισμό της.
Η ομάδα του Θοδωρή Αντωνάκη θα ξεκινήσει την προετοιμασία της στις 10 Αυγούστου, με τον νεαρό τεχνικό να επιθυμεί ένα απαιτητικό πρόγραμμα φιλικών αγώνων, απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους που θα βοηθήσουν την ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος.
Μέχρι στιγμής έχει οριστικοποιηθεί μία μόνο φιλική αναμέτρηση, στις 26 Αυγούστου, όταν η Δόξα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ρούβα, μία ομάδα που έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν στην Α1 ΕΠΣΗ.
Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το υπόλοιπο πρόγραμμα των φιλικών, με τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο να βρίσκονται σε επαφές με αρκετές ομάδες, αναζητώντας παιχνίδια υψηλού βαθμού δυσκολίας για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της Δόξας Γαλιάς.

