Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ήταν ο πανηγυρισμός του Τιάγκο Νους, ο οποίος μετά το γκολ που πέτυχε έτρεξε προς την εξέδρα, σκαρφάλωσε στα κάγκελα και αγκάλιασε τη μητέρα του.
Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ «Το όνειρο μιας γενιάς», ο Αργεντινός εξήγησε πως εκείνη τη στιγμή δεν γνώριζε καν ότι η μητέρα του βρισκόταν εκεί, ενώ στάθηκε στη σημασία της παρουσίας των οικογενειών των ποδοσφαιριστών σε μία τόσο ξεχωριστή βραδιά.
Αναλυτικά δήλωσε:
«Δεν είχα δει τη μαμά μου. Φανταζόμουν ότι ήταν εκεί μαζί με τις οικογένειες των παικτών και απλά πήδηξα τα κάγκελα. Οι οικογένειες των ποδοσφαιριστών, όταν τρέχεις όλη αυτή τη δύσκολη διαδρομή, είναι πολύ σημαντικές. Η οικογένεια και οι φίλοι είναι πάντα δίπλα σου. Ήταν πολύ σημαντικό που η οικογένειά μου ήταν εκεί για να ζήσουμε αυτές τις στιγμές, γιατί είναι δύσκολο σε μία άλλη χώρα, με διαφορετική κουλτούρα».

