Δύο ανθρώπους που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας της ομάδας διατήρησε στο πλευρό της η Χερσόνησος, καθώς ο Μύρων Μαραβελάκης και ο Δημήτρης Δανελάκης θα συνεχίσουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον σύλλογο.
Οι δύο έφοροι γηπέδου και υπεύθυνοι ένδυσης και ρουχισμού συμπληρώνουν τέσσερα χρόνια συνεχούς παρουσίας στη Χερσόνησο, έχοντας συμβάλει καθοριστικά στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.
Η διοίκηση, με ανακοίνωσή της, αναγνώρισε την προσφορά τους, τονίζοντας πως αποτελούν σημαντικό κομμάτι της οργάνωσης και της επιτυχημένης πορείας του συλλόγου.
Η ανακοίνωση της Χερσονήσου:
«Τέσσερα χρόνια μας ντύνουν.
Τέσσερα χρόνια μας φροντίζουν.
Τέσσερα χρόνια μας προσέχουν.
Τέσσερα χρόνια μας δείχνουν τον δρόμο της οργάνωσης, της επιτυχίας για να μην λείψει τίποτα από τους ποδοσφαιριστές.
Δύο άνθρωποι.
Τέσσερα χέρια.
Τέσσερα μάτια.
Έφοροι γηπέδου και υπεύθυνοι ένδυσης και ρουχισμού εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών.
Μύρων Μαραβελάκη και Δημήτρη Δανελάκη, σας ευχόμαστε να συνεχίσετε το ίδιο επιτυχημένο έργο σας με υγεία και επιτυχίες.»

