Συνεχίζεται με σταθερούς ρυθμούς ο σχεδιασμός του Κόρακα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με την ομάδα της Πόμπιας να διατηρεί στο ρόστερ της δύο ακόμη ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα δικά της «σπλάχνα».
Ο λόγος για τους Νίκο Χαριτάκη και Γιώργο Πιλατάκη, οι οποίοι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με το σωματείο και θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα του Κόρακα και τη νέα σεζόν στην Α1 ΕΠΣΗ.
Οι δύο ποδοσφαιριστές αποτελούν κομμάτι της φιλοσοφίας της ομάδας, καθώς πρόκειται για παιδιά που έχουν συνδεθεί με το σωματείο και γνωρίζουν πολύ καλά τη φιλοσοφία του Κόρακα.
Την περσινή χρονιά ο Πιλατάκης μέτρησε 25 συμμετοχές, ενώ ο Νίκος Χαριτάκης συμμετείχε σε 13 αγώνες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Άλλα δύο δικά μας παιδιά ανανεώνουν και συνεχίζουν να φορούν την φανέλα και να αγωνίζονται για το σήμα και την ιστορία της ομάδας μας!».