ΟΦΑ

Συνεχίζει στον ΟΦΑ ο Σπανουδάκης

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Συνεχίζει στον ΟΦΑ ο Σπανουδάκης
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Στον ΟΦ Αρκαλοχωρίου θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ανδρέας Σπανουδάκης, με την ομάδα να τονίζει στην ανάρτησή της το πάθος και την ψυχή που βγάζει μέσα στο γήπεδο.

Ο νεαρός μέσος, γεννημένος το 2005, αποτέλεσε σημαντική μονάδα για τον ΟΦΑ την περασμένη σεζόν, δίνοντας λύσεις στη μεσαία γραμμή και βοηθώντας ουσιαστικά την ομάδα στην πορεία της στην Α2 ΕΠΣΗ.

Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 24 συμμετοχές, 18 ως βασικός, πετυχαίνοντας 7 γκολ σε 1.461 αγωνιστικά λεπτά, δείχνοντας πως μπορεί να προσφέρει τόσο δημιουργικά όσο και εκτελεστικά.

Στον ΟΦΑ εκτιμούν ιδιαίτερα τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά, αλλά και τη νοοτροπία του, με την ομάδα να στέκεται στην αποφασιστικότητα και το πάθος του, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «δεν σταματάει ούτε στον πόνο».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΟΦΑ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα