Ο Ρούβας προχώρησε σε μία ακόμη σημαντική μεταγραφική κίνηση, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Άγγελου Χαϊντίνι, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα της Γέργερης τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Όπως είχε αναφέρει νωρίτερα το GRANDSPORT, οι δύο πλευρές είχαν φτάσει σε συμφωνία, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να αποτελεί πλέον και επίσημα μέλος του ρόστερ που χτίζει ο Κώστας Ταβλαδωράκης ενόψει της νέας σεζόν στην Α1 ΕΠΣΗ.
Ο Χαϊντίνι είναι γεννημένος στις 02/02/2001 και αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή, έχοντας ήδη σημαντικές παραστάσεις από το κρητικό ποδόσφαιρο. Έχει φορέσει μεταξύ άλλων τις φανέλες του Αλμυρού, του ΑΟ Τυμπακίου και της ΑΕ Κατσαμπά, αποκτώντας εμπειρίες τόσο σε επίπεδο Α1 ΕΠΣΗ, όσο και σε υψηλότερες απαιτήσεις.
Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην ΑΕ Κατσαμπά, μετρώντας 29 συμμετοχές, 15 ως βασικός, 2 γκολ και 1.420 λεπτά συμμετοχής. Προηγουμένως είχε γεμάτες χρονιές με τον ΑΟ Τυμπακίου, με αποκορύφωμα τη σεζόν 2023-24, όταν κατέγραψε 38 συμμετοχές, 37 ως βασικός, πετυχαίνοντας 12 γκολ.
Συνολικά στις τελευταίες καταγεγραμμένες σεζόν του με Αλμυρό, ΑΟΤ και ΑΕ Κατσαμπά, ο Χαϊντίνι μετρά 127 συμμετοχές και 19 γκολ, στοιχεία που δείχνουν την εμπειρία, τη σταθερότητα και την παρουσία του στα γήπεδα της Κρήτης.
Με την προσθήκη του, ο Ρούβας βάζει στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει λύσεις στην επίθεση, να προσθέσει ποιότητα και να βοηθήσει σημαντικά στη νέα προσπάθεια της ομάδας.

