Αναχώρησε για Χανιά, ερωτηματικό η σημερινή προπόνηση

Στον… δρόμο με τελικό προορισμό τα Χανιά και πιο συγκεκριμένα το Ξενοδοχείο Cretan Dream Royal Hotel στον Στάλο, βρίσκεται η αποστολή της ομάδας του Αλμυρού για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πλατανιά.

Το συγκρότημα του Κώστα Κιάσσου, αναχώρησε πριν λίγο από το Ηράκλειο, για να μεταβεί στα Χανιά όπου και θα διανυκτερεύσει σήμερα, μία ημέρα πριν το παιχνίδι με την ομάδα των Χανίων, ενώ η σημερινή προπόνηση που είχε προγραμματιστεί παραμένει άγνωστο εάν θα γίνει.

Ο Κώστας Κιάσσος είχε προγραμματίσει για σήμερα το απόγευμα προπόνηση, όμως λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, παραμένει άγνωστο εάν αυτή θα διεξαχθεί.

Στο αγωνιστικό τώρα σκέλος, ο Αλμυρός μεταβαίνει στα Χανιά χωρίς τους τραυματίες Γενιτσαρίδη-Χανιωτάκη που έχουν υποστεί θλάση, ενώ εκτός είναι και ο τιμωρημένος Ζέλιος.

Άπαντες στον Αλμυρό επιθυμούν διακαώς να επανέλθουν στην… κανονικότητα, καθώς υπάρχει πίστη στις δυνατότητες της ομάδας και θέλουν να… αποδείξουν σε όλους ότι το αποτέλεσμα της πρεμιέρας με αντίπαλο την Αναγέννηση Ιεράπετρας, αποτελεί απλά μία κακή παρένθεση.