Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται το Σάββατο 13 Ιουνίου η δράση στο Μουντιάλ 2026, στην 3η ημέρα της διοργάνωσης που διεξάγεται σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό.
Το πρόγραμμα ανοίγει σε ώρα Ελλάδας το βράδυ του Σαββάτου με το Κατάρ – Ελβετία για τον 2ο όμιλο, ενώ στη συνέχεια η δράση μεταφέρεται στον 3ο όμιλο, εκεί όπου ξεχωρίζει η πρεμιέρα της Βραζιλίας απέναντι στο Μαρόκο.
Λίγες ώρες αργότερα, η Αϊτή αντιμετωπίζει τη Σκωτία, σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς οι Σκωτσέζοι επιστρέφουν σε τελική φάση Μουντιάλ μετά από πολλά χρόνια. Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται τα ξημερώματα της Κυριακής, με την Αυστραλία να αντιμετωπίζει την Τουρκία στο Βανκούβερ για τον 4ο όμιλο.
Το ενδιαφέρον στρέφεται κυρίως στην πρώτη εμφάνιση της Βραζιλίας στη διοργάνωση, αλλά και στα πρώτα δείγματα ομάδων που έχουν υψηλές προσδοκίες ή επιστρέφουν στη μεγάλη σκηνή με στόχο να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.
Αναλυτικά το πρόγραμμα σε ώρα Ελλάδας:
22:00
Κατάρ – Ελβετία
2ος όμιλος, San Francisco Bay Area Stadium
01:00
Βραζιλία – Μαρόκο
3ος όμιλος, New York New Jersey Stadium
04:00
Αϊτή – Σκωτία
3ος όμιλος, Boston Stadium
07:00
Αυστραλία – Τουρκία
4ος όμιλος, BC Place Vancouver