Πλέον σκέφτεται την επόμενη ημέρα!

Ο Ηρόδοτος έκλεισε μαγικά την φετινή χρονιά καταφέρνοντας να πάρει το εισιτήριο για την Super League 2 γράφοντας ιστορία για μια ακόμα χρονιά.

Τα πανηγύρια και η χαρά είναι μεγάλη στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, αφού μετά από μια δύσκολη χρονιά οι ίδιοι πάλεψαν κόντρα σε όλους και όλα και κατάφεραν να τερματίσουν αρχικά στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος του 10ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και στην συνέχεια στην 2η θέση των μπαράζ που έδινε εισιτήριο για την Super League 2.

Πλέον στον Ηρόδοτο ήδη σκέφτονται την επόμενη ημέρα και τις ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν προκειμένου να γίνει η ομάδα ΠΑΕ. Στον Ηρόδοτο και το συμβούλιο της ομάδας ήδη έχει αρχίσει τις σκέψεις και τις επαφές προκειμένου να γίνουν οι σωστές κινήσεις και να μπορέσει η ομάδα να κάνει μια ακόμα χρονιά που θα τρελάνει κόσμο στην Super League 2.

Οι εξελίξεις αναμένονται στον Ηρόδοτο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και σίγουρα θα έχει σημασία να δούμε πως θα πορευτεί σε αυτό το νέο… σταυροδρόμι που άνοιξε η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού.