Στην Αγία Βαρβάρα θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του πορεία ο Γιώργος Φάκας, με το σωματείο να προσθέτει ακόμα μία αξιόπιστη λύση στο ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο 27χρονος αμυντικός διαθέτει σημαντική εμπειρία από τα γήπεδα της ΕΠΣΗ και γνωρίζει πολύ καλά τις απαιτήσεις των τοπικών πρωταθλημάτων. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ρούβα, με τον οποίο είχε ουσιαστική παρουσία, αποτελώντας σταθερή λύση στα μετόπισθεν της ομάδας της Γέργερης. Επίσης, έχει αγωνιστεί για δύο χρόνια στην ομάδα του Βραχασίου.
Tη σεζόν 2022-23 είχε καταγράψει 17 συμμετοχές στην Α1 ΕΠΣΗ με τη φανέλα του Ρούβα, ενώ είχε αγωνιστεί και στο Κύπελλο ΕΠΣΗ, δείχνοντας πως πρόκειται για ποδοσφαιριστή με παραστάσεις και αγωνιστική συνέπεια.
Η Αγία Βαρβάρα συνεχίζει τις κινήσεις της για τη διαμόρφωση του νέου ρόστερ και η προσθήκη του Φάκα έρχεται να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή, με έναν παίκτη που μπορεί να δώσει λύσεις και εμπειρία στη νέα προσπάθεια.