ΑΕΚΑΤΣΑΜΠΑ

Δ. Κάββαλος: «Η ΑΕΚ είναι η δεύτερη οικογένειά μου»

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Δ. Κάββαλος: «Η ΑΕΚ είναι η δεύτερη οικογένειά μου»
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Ο Δημήτρης Κάββαλος θα συνεχίσει για 9η συνεχόμενη χρονιά στην ΑΕ Κατσαμπά, με τον αρχηγό της ομάδας να τονίζει πως η απόφαση της παραμονής του ήταν εύκολη.

Ο 27χρονος μέσος μίλησε μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ, αναφέρθηκε στο δέσιμό του με το σωματείο, στο πλάνο της νέας σεζόν, αλλά και στην επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή η ομάδα στη φυσική της έδρα, στον Καρτερό.

Παράλληλα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Τάκη Καραφωτιά, υπογραμμίζοντας πως θα του λείψει και πως θα προσπαθήσει να συνεχίσει το έργο του.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Ήταν μία εύκολη απόφαση για μένα. Η ΑΕΚ είναι η δεύτερη οικογένειά μου και γι’ αυτό συνεχίζω για 9η συνεχόμενη χρονιά.

Πιστεύω στην ομάδα και στο πλάνο για τη νέα σεζόν και ελπίζω να είμαστε ξανά μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει, όπως κάνει κάθε χρόνο.

Αυτό που θα ήθελα πραγματικά είναι να γυρίσουμε κάποια στιγμή στη φυσική μας έδρα, στον Καρτερό, και να δω την ομάδα να σηκώνει ένα πρωτάθλημα εκεί.

Θα μου λείψει ο Τάκης Καραφωτιάς. Έχω πάρει πολλά από αυτόν όλα αυτά τα χρόνια και θα προσπαθήσω να συνεχίσω το έργο του».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΑΕΚΑΤΣΑΜΠΑ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα